Hold my AVOCADO

Ontwikkeling logo en huisstijl
Hold My Avocado

Hold My Avocado is een bedrijf opgezet door Arjan Brons.

Na een lange periode in de financiële markten gewerkt te hebben, is Arjan een nieuw avontuur begonnen. Met zijn ervaring en expertise heeft hij onder andere een methode ontwikkeld om je te kunnen helpen bij het ontdekken en vergroten van jouw financiële wendbaarheid. Een spannende en boeiende reis. Ik ben Arjan dankbaar dat hij mij heeft toevertrouwd zijn bedrijf een vorm en stijl te geven.

Voor meer informatie over Hold My Avocado ga naar www.holdmyavocado.nl

Klant:
Hold My Avocado
Arjan Brons

Uitvoering:
ontwerp huisstijl
illustratie

HTML5 animatie voor www.holdmyavocado.nl.
De site is ontwikkeld door
DP Creative

Ontwerp logo

Voor het logo is gebruik gemaakt van zeven bouwstenen die staan voor de uitgangspunten van de AVOCADO strategie. Binnen de huis- en illustratiestijl worden deze bouwstenen gebruikt om het verhaal en de eenheid te versterken.

Kleuren

Binnen de huisstijl van Hold my AVOCADO wordt er gebruik gemaakt van een aantal vaste huisstijl kleuren. Er zijn vier hoofdkleuren die de basis vormen voor de achtergrond en verschillende elementen.

Voor de illustratiestijl is het palet aangevuld met een aantal extra kleuren. Deze kleuren komen voort uit de natuurlijke kleuren van de avocado.

De illustratiestijl

Naast het logo is er een passende illustratiestijl ontwikkeld.

Deze illustraties geven meer kleur aan de inhoud en kunnen hulp bieden bij het visualiseren van complexe materie.De vormen uit het logo kunnen tevens gebruikt worden als elementen binnen de illustraties.

Het boek

Arjan Brons is ook de auteur en uitgever van Hold My Avocado, Financieel wendbaar in het nieuwe normaal. Hiervoor heb ik het omslag en de opmaak mogen verzorgen.